infinity training coaching
   

OVER MEZELF

Ik ben Arno Smulders en werk als zelfstandig trainer en adviseur voor mijn eigen bedrijf Infinity training & coaching dat sinds april 2010 bestaat. Daarvoor ben ik 20 jaar werkzaam geweest in diverse verkoop- en accountmanagementfuncties. In deze functies heb ik veel te maken gehad met communicatie, klantgerichtheid en relatiebeheer en gemerkt dat er op dit gebied nog veel te verbeteren is. Met deze kennis en ervaring, aangevuld met een opleiding tot trainer bij Schouten & Nelissen, heb ik besloten me hier op te gaan richten. Als trainer begeleid ik mensen in organisaties om een stap te maken naar ander, effectiever gedrag in het uitvoeren van hun werk. Zo kan een training of coachingsgesprek gaan over assertiever optreden, presentatietechnieken of klantgerichtheid. Samen met u analyseer ik de vraag die er ligt en vertaal ik dat naar heldere leerdoelen voor een individu en/of organisatie.

Ik streef ernaar anderen te motiveren. Ik benadruk kansen en voordelen van situaties en houd van competitie. Ik werk vanuit de kernwaarden betrokkenheid, resultaatgerichtheid, professionaliteit en kwaliteit.

Specialisme
Mondelinge communicatie, persoonlijke effectiviteit, klantgerichtheid, timemanagement, presentatietechnieken, eerste indruk, netwerken, commerciële vaardigheden.

HOME

over mezelf

training

coaching

contact
linkedin facebook infinity training coaching

 

arno smulders  
 
© infinity - 2011