infinity training coaching
   

COACHING

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één relatie, waarin u ondersteund en begeleid wordt in het leerproces. Binnen het coachingstraject worden de doelen vooraf bepaald. Doel van de coaching is het vergroten van uw persoonlijke effectiviteit.

Persoonlijke coaching is gericht op het verdiepen van het bewustzijn voor wat betreft de effecten van het eigen gedrag. De bedoeling is dat u in beweging komt. Coaching is het begeleiden van dit leerproces.

Coaching als managementstijl, coachend leidinggeven kan het commitment bij medewerkers verhogen. Met een coachende stijl van leidinggeven zorgt de manager ervoor dat medewerkers zich betrokken voelen bij hun werk en de organisatie. Medewerkers voelen zich verantwoordelijk voor een product of proces. Ze kunnen zichzelf en teamcollega’s motiveren. Coachend leidinggeven wordt uitgedragen als dé nieuwe manier van leidinggeven. Het past goed bij de ontwikkeling van zelfsturende teams. De leidinggevende is geen "baas" maar een coach van een team. Het team draagt zelf verantwoordelijkheid voor het "hoe" van de te behalen resultaten.

HOME

over mezelf

training

coaching

contact
linkedin facebook infinity training coaching

 

coaching training persoonlijke begeleiding  
 
© infinity - 2011